Fruittaart

1 Herta kruimeldeeg/bladerdeeg blind bakken tot die goudbruin is.
Pasteibakkersroom warm erop gieten.
Nog 5 minuutjes in de oven om de pasteibakkersroom wat droger te laten worden.
Laten afkoelen.
Garneren met fruit naar keuze.

Om het fruit te laten blinken giet ik er gelei over.
Bereiding gelei:
Sap van halve sinaasappel laten koken met suiker hoeveelheid suiker naar gelang van gewenste zoetheid.
2 eetlepels vanillebloem mengen in een kleine hoeveelheid water en bij de rest gieten.
Laten koken.
Even laten afkoelen lauw en op fruit strijken.
In koelkast en smullen maar!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s