Garnaalkroketten uit grootmoeders boek

Reeds zelf gemaakt en goedgekeurd met dank aan de vrienden voor het recept !

Benodigdheden voor 18 à 20 stuks:
150g boter
150g bloem
halve liter melk

50g gemalen gruyère kaas
300g gepelde garnalen
2 à 3 eieren
paneermeel
kruiden

Hoe ga je te werk:
Maak een dikke roux van boter, bloem, melk, kruiden en eierdooiers. Laat de saus na het toevoegen van de eierdooiers opnieuw koken.
Roer de garnalen onder de saus en laat de kaas in de saus uitsmelten.
Werk de kroketten verder af als kaaskroketten maar maak de kroketten slechts 2 cm breed en 5 cm lang.

Smakelijk

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s