Dropbox

Dropbox – opslag

september 2010: u1..jpg

Dropbox maakt het heel eenvoudig om bestanden te delen met al je computers en vrienden. Het werkt als een gewone folder die je kunt plaatsen ergens op je computer. Zodra je een bestand in deze map stopt wordt het direct geüpload. Deze bestanden kun je vervolgens weer delen met anderen die je eenvoudig kunt uitnodigen voor een bepaalde folder, wat erg handig kan zijn als je gezamenlijk aan een project werkt.

De bestanden zijn ook online toegankelijk door middel van een eenvoudig te gebruiken web interface die ook een galerij functie biedt om makkelijk en snel je foto’s te laten zien. En als je per ongeluk iets weg gooit kun je het altijd weer ongedaan maken, dus je bestanden zijn altijd veilig.

Dropbox is recent gestart, dus iedereen kan nu gratis een account maken met 2 GB opslag. Te gebruiken met Windows, Mac en Linux.

Meld je aan via onderstaande link en verdien zo extra 250 MB ruimte. Je doet mij er een plezier mee want ook ik krijg dan 250 MB extra. Wanneer je Dropbox hebt geïnstalleerd kan je zelf weer uitnodigingen versturen en verdien je tot maximum 3 GB aan extra opslag.
https://www.getdropbox.com/referrals/NTExMjcyNjU5

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s