21 december 2012 : bangelijk !!!

Maya voorspellingen

Omstreeks het jaar nul zullen stukken Aarde overstromen en zullen stukken land omhoog komen. Deze tijd is erg dichtbij, maar het is nog niet duidelijk waar wat gaat gebeuren. De Maya profetieen gelden niet alleen voor de Maya’s, maar gelden voor de hele planeet. De mensen zijn nu aan het ontwaken en na het jaar nul zal er een nieuwe hoop zijn, een nieuwe manier van leven zonder wraak, uitbuiting, rasicme, haat en vervuiling, maar met veel geluk en vrede. “Laat het licht worden Laat de dageraad komen Zodat de mensen kunnen Leven in vrede en geluk” We zullen gaan begrijpen dat de Aarde niet van ons is en zomaar kunnen vernietigen, maar dat we haar moeten beschermen en bewaren.

De voorspellingen spreken over de terugkeer van voorouders en wijze mensen. De terugkeer van de voorouders stelt volgens Zwervende Wolf de oeroude kennis voor, die terugkeert. De wijze mensen zijn mensen die zich zorgen maken en de boodschap der voorspellingen willen verspreiden (zoals Wiek Lenssen). Volgens Zwervende Wolf zullen weinigen de grote gebeurtenissen omstreeks het jaar nul gaan overleven omdat de meesten van ons geen afweer hebben in onze vervuilde omgeving.

Hij voorziet grote regeringsconflicten tussen staten, ziektes, aardbevingen, overstromingen, meer geweld, hongersnood, droogtes en nog veel meer vervuiling van water, lucht en Aarde. “En deze problemen zijn niet meer met dollars op te lossen”. Zwervende Wolf houdt zich zodoende veel bezig met “de genezing van moeder Aarde die een nieuw tijdperk baart wat met hevige weeen gepaard zal gaan”. Zo zal op de laatste dagen van deze Zon de zon niet meer te zien zijn.

De Aarde komt namelijk in een soort spiraal in de kosmos terecht, vergelijkbaar met een tornado of draaikolk. Als we uit die spiraal komen is de ‘bevalling’ over en komen we in de nieuwe atmosfeer, de nieuwe Zon, aldus Zwervende Wolf.
Overigens wil ik hier zelf even aan toevoegen dat in het boek van John Major Jenkins, het einde van de Mayakalender in 2012, Mayakosmogenesis ook wordt gesproken over de ‘bevalling van een nieuw tijperk’. Hier heeft de bevalling betrekking op de weg die de 21-december zon in 2012 aflegd door ‘het geboortekanaal van de melkweg’, de weg die door het middelste donkere gedeelte van de melkweg loopt gezien vanaf de Aarde. Dit gebeurt slechts een keer op die manier in een complete precessiecyclus, vrij zeldzaam dus. Maar dat terzijde.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s