Xobni beta

(3177 KB)

Xobni zet alle deuren van uw stoffige Outlook-archieven open en stelt u in staat om in één oogopslag het wie, wat, wanneer en hoe vaak van al uw contacten te zien. Dankzij een samenwerking met LinkedIn vindt u voortaan meer informatie terug over alle Outlook-contacten die op deze netwerksite zijn te vinden.

Xobni onderscheidt zich met zijn heldere kleuren duidelijk van Outlook en ziet er fris uit zonder te overheersen. Het toevoegen van profielafbeeldingen, heel normaal voor profielensites maar buitenaards voor dit functionele mailprogramma, geeft contacten een gezicht en voegt meteen alle belangrijkste eigenschappen toe, waaronder telefoonnummers en persoonlijke data. Xobni werkt samen met profielensite LinkedIn en haalt deze foto’s, als die aanwezig zijn, uit de profielen om ze aan uw menu toe te voegen.

Tijdwinst
De zoekfuncties van Xobni zijn de belangrijkste reden om deze Outlook-add-on te installeren. De zijbalk doet er na installatie aardig wat tijd over om de inbox te archiveren, maar weet een reusachtige hoeveelheid versnipperde informatie toegankelijk te bundelen. De makers hebben mapselectie toegevoegd, zodat u exact kunt aangeven in welke delen van uw Outlook de belangrijke informatie te vinden is.

Het levert een schokkende hoeveelheid tijdwinst op, omdat u plots chronologisch mailwisselingen per afzonderlijk contact terugvindt, een lijst ziet van bestanden die deze persoon u heeft gezonden en statistieken terugvindt van de frequentie waarmee u mails ontvangt. De meeste onderdelen van de balk hebben hun eigen zoekveld, wat het terugvinden van verloren correspondentie vergemakkelijkt. Met nieuwe sneltoetsen in de 1.4-versie moet dit proces nog sneller verlopen.

MEER UITLEG OP VOLGEND YOUTUBE FILMPJE : http://www.youtube.com/watch?v=amRkMds177A

Bewonderenswaardig
Vanuit Xobni kunt u direct e-mails versturen, afspraken maken en zelfs een standaardverzoek doen om het telefoonnummer op te vragen. Dit is weliswaar in het Engels opgesteld, maar toch waarderen we het gebaar. We missen een directe koppeling naar de ingebouwde agenda van Outlook en hopen dat de ontwikkelaars hier in de toekomst een mouw aan weten te passen.

Xobni heeft eigenschappen die u bij het gros van de tegenwoordige webapplicaties tegenkomt. Maar de manier waarop het Outlook uit zijn ouderwetse gewoonten weet te sleuren, is bewonderenswaardig te noemen. Houd er rekening mee dat deze Engelstalige contactmanager nog steeds in bètafase verkeert en dat het alleen in combinatie met Outlook 2003 en 2007 werkt.

Windows XP/Vista, Outlook 2003/2007

Het opdiepen van de juiste mail uit uw Outlook-archieven gaat met de gratis zijbalk Xobni heel wat rapper en geeft u met LinkedIn-ondersteuning snel informatie over al uw contacten.
uit zndet.nl
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s