Smack the Pony

Fiona Allen, Doon MacKichan, Sally Phillips, Sarah Alexander en Amanda Holden bewijzen dat Dawn French, Jennifer Saunders en Ruby Wax niet de enige Britse volbloed-comédiennes zijn. En dat mannen niet langer het genre domineren.

In Smack the pony rolt de poederdroge girl power met een ongeziene vaart over het scherm. De sketches bijten subtiel in onze trendy maatschappij. Mochten ze door mannen verzonnen zijn, de sketches zouden soms zelfs als seksistisch bestempeld worden.

De sleutel van de humor ligt vooral in een natuurlijke, bijna hyperrealistische en altijd onderkoelde acteerstijl. Waarbij één woord of één blik de pointe kunnen vormen.

Tempo, afwisseling en de authenticiteit van de decors, dikwijls fake journaalitems, dragen verder bij tot de authentieke sfeer van deze hedendaagse televisiehumor. Weg met oude clichés, slapstick, theatrale sketches of moppentappen.

Per aflevering galopperen zo’n 20 tot 25 sketches over het scherm. Welkom in het universum van onbekwame dierenartsen, geflipte New Age therapeuten of boerende tandartsen.

Leer alles over lesbische kussen, lippenstiftcompetities en videodating. Of maak kennis met de erotische aspecten van het parkeren en de merkwaardige toepassingen van een kopieermachine.

Ga naar Youtube of dailymotion en tik daar Smack the Pony in en je krijgt een massa video’s te zien

Advertenties

Eén reactie op “Smack the Pony

  1. steve schreef:

    dat is nu de beste dat ik nu al heb gezien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s