FreeUndelete

U hebt per ongeluk een bestand gewist? Stop meteen waar u mee bezig bent en download het gratis FreeUndelete om, met een beetje geluk, de blooper te herstellen.

Als u een bestand wist op een harde schijf betekent dat niet dat het naar een duistere dimensie van gewiste documenten en mp3’s vertrekt. Feitelijk wist u alleen de toegang tot het bestand en pas als u door op te slaan of te kopi�ren nieuwe data op de schijf vastlegt, verdwijnt het gewiste onder een nieuwe laag. Met een beetje geluk kunt u, met de hulp van FreeUndelete, dit soort bestanden terughalen en terugzetten op de oude locatie. Hoe langer de tijd tussen uw foutje en de reddingsactie, hoe groter de kans dat delen van de verdwenen data weggevreten zijn. Wacht dus niet te lang met het gebruik van dit handige programma. Scan de bewuste schijf en FreeUndelete toont u een lijst met bestanden die u hebt gewist. Neem een kijkje in de handleiding om te zien welke technieken u het beste kunt gebruiken om uw data te redden. En zorg vooral dat u het programma niet installeert op een locatie waar u per ongeluk iets hebt gewist. Windows 2000/2003 Server/XP

Onbedoeld bestanden wissen hoeft geen onherroepelijke ramp te zijn als u niet te lang wacht en de hulp van FreeUndelete inroept.

[freeware]

freeundelete.exe

(1000 KB)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s