Halloween : Pompoencake

Dit zet je klaar :

250 g geraspt vruchtvlees van de pompoen, zonder schil of pitten
150 g suiker
150 g bloem
100 g gemalen walnoten of rozijnen
4 eieren
1 theelepel bakpoeder
1 zakje vanillesuiker
een snuifje zout
poedersuiker

Roer de eieren met de suiker. Voeg alle andere ingrediënten toe en meng alles goed door elkaar.
Smeer een bakvorm in met boter en bestuif de boter met een beetje bloem.  Doe het mengsel in de vorm en bak het beslag voor een uurtje in de voorverwarmde oven op 180°.
Zodra de cake is afgekoeld, bestrooi je het met poedersuiker.

Smullen maar !!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s