JLC internet TV

Tv-kijken via de pc is de nieuwe hype. Maar als u bij Joost of Adobe Media Player uw gading niet vindt, kunt u nog altijd terecht bij JLC’s Internet TV. Met dit gratis programma kunt u een groot aantal online tv-kanalen bekijken. Wereldwijd kunt u op tv-ontdekkingsreis gaan, langs Franse hiphopzenders tot Cubaanse tv-speeches van Fidel Castro. Allemaal kosteloos te bekijken. De enige uitzondering op de regel zijn de betaalde kanalen met erotische inhoud.

Tv-zenders zijn bij JLC’s Internet TV per land geordend, en onderverdeeld naar categorie en bitrate. Het aanbod onder de hoofding Nederland bestaat uit tientallen zenders, waaronder concertstreams van de VPRO, RTL en een reeks regionale tv-stations. Het aanbod is heel groot en dynamisch. Dat komt doordat de lijst van internetzenders continu door gebruikers wordt ge�pdatet. U kunt als kijker ook een tv-kanaal beoordelen en een cijfer geven. Toegegeven, de term ‘zender’ wordt bij JLC heel ruim gehanteerd. Soms bestaat een tv-station gewoon uit een webcamstream of een videosequentie die eeuwig blijft herhalen. Maar het aanbod is voldoende groot en bevat ook pareltjes. Of het Britse Poker NightLive (een tv-programma gewijd aan, jawel, poker) daar bij hoort, moet u maar zelf beslissen. Om JLC’s Internet TV te gebruiken, moet Windows Media Player en RealPlayer op uw systeem zitten. Af en toe moet u bij het bekijken van bepaalde zenders nog bijkomende DRM-sleutels installeren, maar u kunt dat altijd weigeren.
Windows 2000/XP

 

Nu hoeft u niet langer allerlei websites af te schuimen om videostreams te bekijken. JLC groepeert ze voor u. De toevoeging van de gebruikersdatabase is een uitstekend idee.

 

 

[freeware]

JLCs_Internet_TV_Setup.exe

(135 KB)

Advertenties

Eén reactie op “JLC internet TV

  1. Luc schreef:

    Een Nederlandse website met veel uitzendingen in uitgesteld relais, ook van Vlaamse zenders: http://www.pczapper.tv . Geen extra soft nodig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s