Studioline Photo Basic

Met de gratis versie van StudioLine Photo Basic kunt u een online fotogalerij bouwen van maar liefst tweehonderd afbeeldingen. Bovendien biedt het pakket vele tools om foto’s te bewerken.

StudioLine Photo Basic bewaart de originele plaatjes in zijn archief en houdt een logboek bij van alle veranderingen die het plaatje later heeft ondergaan. In de Image Toolbox vindt u basisgereedschap om foto’s bijvoorbeeld te roteren, verkleinen of vergroten. Maar zijn er ook meer geavanceerde correctiemogelijkheden: een rode ogen-compensator, instellingen voor kleurbalans, scherpte en zelfs voor de belichting van foto’s. Dit alles wordt aangevuld met instelbare effecten zoals soft edge (voor een droomachtige waas rond beelden), kleureninversie en transparantie. De Undo-functie helpt u uit de brand bij doorgeschoten experimenteerzucht.

Met het programma kunnen meerdere foto’s tegelijk worden bewerkt. Sommige bewerkingen zijn op te slaan, zodat de wijziging van de ene foto op een later tijdstip is uit te voeren op een andere afbeelding. U kunt bovendien de meeste populaire grafische formaten importeren (jpeg, bmp, png, psd, raw, tiff). Met deze freeware-versie kunt u afbeeldingen uitsluitend publiceren als een internet-fotogalerij. Hoe dit in zijn werk gaat, wordt door de software duidelijk en stap voor stap uitgelegd. Wilt u meer kunnen doen met u foto’s, dan kunt u het pakket altijd nog voor 44 dollar laten registreren. Windows 98/Me/NT/2000/XP

 

[freeware]

SLPhotoFree.exe

(29700 KB)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s