Link Popularity Check

De meeste bezoekers van een website komen binnen via een zoekmachine, maar hoe komt u op pagina één van de zoekmachines terecht? Een manier is een zeer actuele website te presenteren aan de bezoekers, de andere veelgebruikte manier is veel links naar uw website vergaren.

Link Popularity Check van Axandra is een gratis programma dat op eenvoudige manier de links naar uw website telt. Door een controle bij vijf internationale zoekmachines wordt snel duidelijk hoe uw website het doet ten opzichte van uw collega’s.


Link Popularity Check geeft een goed overzicht van de populariteit van een website. Kleuren

Link Popularity Check geeft met kleur aan of uw website tot de meest populaire van de wereld behoort. Door het gebruik van deze kleuren en door een overzicht in te voeren van al uw collega’s en concurrenten, krijgt u een extra stimulans om hard te werken aan de verwijzingen richting uw website. Om het aantal links te vergroten, moet u een groot aantal andere website-eigenaars aanschrijven of uw website bij link-directories aanmelden. Het is natuurlijk geen toeval dat de makers van Link Popularity Check hiervoor twee softwarepakketten aanbieden: Arelis voor de links en IBP voor de aanmelding bij zoekmachines en directories. Daarom wijst Link Popularity Check u graag op deze twee pakketten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s